Onze missie

Curaint helpt zorgverleners en zorgorganisaties bij het implementeren van innovatieve HR-processen en samenwerkingsvormen ten behoeve van het optimaliseren van de zorgverlening.

Dit doen we door middel van drie pijlers: Gezamenlijk, Flexibel, Zekerheid

  1. Gezamenlijk: Vanuit collectiviteit kennis met elkaar delen en elkaar ondersteunen en door geïntegreerde ontwikkeltrajecten aan te bieden.
  2. Flexibel: Behoudt van eigen regie, medezeggenschap – jij bepaalt de balans van werkdagen, vakantiedagen en maximale reistijd.
  3. Zekerheid: Het Curaint-model kent een unieke beloningsstructuur. Je verdient een boven het marktconforme nettosalaris in een vastloon constructie.

Best of both worlds

Curaint is een collectief van zelfstandige en gespecialiseerde zorgprofessionals die vanuit dezelfde visie werken. Wij bieden zelfstandige zorgverleners het beste van twee werelden:

  1. Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering van ondernemerschap met een zekerheid van flexibiliteit en toekomstbestendigheid.
  2. Ont-zorging door backoffice support; Boekhouding, acquisitie en wachten op uitbetalingen, wij nemen je alle belangrijke bijzaken uit handen. De focus ligt altijd op jou.

Zorgprofessionals genieten van de voordelen die je als zelfstandige zorgverlener hebt – namelijk; het leveren van persoonsgerichte zorg vanuit jouw eigenheid – maar dan zonder de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie en andere zaken waar veel tijd in gaat zitten.

Dat is precies wat wij doen bij Curaint, alle belangrijke bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

Over ons

Curaint is integraal onderdeel van het Synch^nify Platform en opereert gezamenlijk met haar zusterorganisaties; vanuit het medische cluster -SIMMS – binnen Synch^nify.

Laten we in contact komen

Is er nog iets onduidelijk of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.