Flexibiliteit en geen administratieve rompslomp

Als professional binnen Curaint bepaal je zelf hoeveel dagen je vrij neemt per jaar. We zijn niet gebonden aan een minimum of een maximum. Ofwel, maximale vrijheid en flexibiliteit gegarandeerd.

Je wilt je als professional graag bezighouden met je vak. Het werk dat je leuk vindt en waar je goed in bent. De administratieve rompslomp hoort daar niet bij. Voor onze zorgprofessionals neemt onze backoffice deze verantwoordelijkheid volledig bij je weg.  Wij zorgen voor een correcte afhandeling van salarissen en wettelijke premies. Je hebt nergens omkijken naar en je krijgt elke maand waar je recht op hebt.

Wat bieden wij meer?

  • Aansluiting bij een club van zorgprofessionals voor uitvoering van hoogwaardige zorgverlening, inclusief ondersteuning en coaching door specialist-verpleegkundigen en medische artsen.
  • Een persoonlijke, non-hiërarchische organisatie die jouw ontwikkeling vooropstelt;
  • Een werkomgeving waarin je meebeslist over zaken die je belangrijk vindt, zoals Roosters, reisafstand en aantal werk of vakantiedagen;
  • Zeer goede tarieven en een vangnet voor wanneer je even geen opdracht hebt;
  • Werken met en binnen een groep van vakgenoten en specialisten.

Aanmelden

Wilt u onderdeel worden van Curaint en alle voordelen zelf ervaren die hiermee gemoeid gaan? Meld u dan aan via onderstaande button.

Laten we in contact komen

Is er nog iets onduidelijk of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.