Hoe werken wij?

Curaint is de eerste zorgorganisatie die zelfstandige zorgverleners vanuit hun eigenheid en zelfstandigheid een transparant en professioneel ondersteunend kader biedt bij de uitvoering van hun toekomstbestendige werk.

  • Je sluit je aan, wij zoeken passend werk, jij werkt, wij factureren en je krijgt binnen 2 dagen uitbetaald.
  • Alle verplichte belastingen netjes betaald.
  • Collectieve voordelen zoals opleidingen, coaching en ondersteuning en nog veel meer.
  • Geen administratie, inschrijving KvK- of btw-nummer nodig.

Curaint is er voor de toekomstgerichte zorgverlener die zich wil ontplooien, zich verder wil ontwikkelen met een hoge mate van zelfregie en flexibiliteit. Met zekerheid van inkomsten en die dit zonder gedoe altijd goed geregeld willen hebben voor zichzelf en de zorgvragers voor wie ze werken.

Maximaal gemotiveerde Zorgprofessionals

Zorgorganisaties als opdrachtgevers kunnen rekenen op betrokken en resultaatgerichte zorgprofessionals. Zij werken bij Curaint omdat ze de beloning, waardering en vrijheid krijgen die past bij hun deskundigheid. Ze delen mee in het succes. Ze hebben er zelf belang bij om kwalitatief goede zorg te verlenen.

Zij staan op een ander manier in de wedstrijd dan collega’s in loondienst. Zij werken namelijk ook graag samen, maar dan wel met een zoveel als mogelijke zelfstandigheid en autonomie Рhetgeen inhoudt dat zij hun unieke vaardigheden kunnen ontplooien in een voor hun veilige werkomgeving en doormiddel van persoonsgerichte zorgverlening, daar ook uiting aan kunnen geven.

Curaint groepeert, ondersteund en versterkt deze zorg professionals en maakt het hen op allerlei manieren naar de zin. Dit geeft de zorgprofessional plezier in hun werk en dat is de basis van ons succes.

Wat bieden wij

Als professional binnen Curaint bepaal je zelf hoeveel dagen je vrij neemt per jaar. We zijn niet gebonden aan een minimum of een maximum. Ofwel, maximale vrijheid en flexibiliteit gegarandeerd.

Laten we in contact komen

Is er nog iets onduidelijk of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.