Zorgbehoeften en vraagstukken vertaald naar geïntegreerde zorgoplossingen

En dat doen we met een internationaal collectief van zeer ervaren zorg professionals. Zij zijn inzetbaar als helpende, verzorgende en verpleegkundigen maar ook als medisch specialisten.

Op het snijvlak van knelpunten binnen de zorg en zorgbehoeften; is Curaint gespecialiseerd in het ontwikkelen, inrichten, faciliteren, beheersen en verbeteren van zorgprocessen door inzet van IT-oplossingen, het aangaan van innovatieve samenwerkingsvormen, het centraliseren van middelen en door een breed inzetbaar collectief van diverse zorg professionals.

Knelpunten en vraagstukken in samenhang op te lossen

Onze integrale dienstverlening is gericht op het oplossen van complexe vraagstukken, waarbij niet de organisatie of processen worden centraal gesteld maar zowel de cliënt als ook de zorgverlener centraal wordt gesteld. Bij onze integrale dienstverlening ligt de nadruk op de samenhangende aanpak van de knelpunten binnen de zorg, waarbij wij de problemen niet als losse elementen beschouwen, maar als een keten wordt gezien, waarbij het ene probleem het andere beïnvloedt en zo ook moet de oplossingen in samenhang staan tot de reeks knelpunten.

Onze missie

Curaint helpt zorgverleners en zorgorganisaties bij het implementeren van innovatieve HR-processen en samenwerkingsvormen ten behoeve van het optimaliseren van de zorgverlening.

Laten we in contact komen

Is er nog iets onduidelijk of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.